Forlaget Happy Learning AS
Granveien 15c
1178 Oslo
22 29 68 32

 

La hele familien være med på å planlegge hva dere skal bruke dagen til, eventuelt også hva dere vil gjøre neste dag. Det er ofte lurt å dele opp dagen, f.eks. i en badedel og en aktivitetsdel. Nesten alle barn er glade i å bade, så på reiser med barn er det viktig med bad. Prøv lokal mat, spør etter spesialiteter. Restauranter utenfor turistområdene er gjerne de mest genuine, og på turistinformasjonen kan du få gode tips.

 

Vil du ha fornøyde barn; vær minst et par timer på stranden/ved poolen hver dag, hvis det er mulig. Sørg for at dagsprogrammene ikke er for stramme - tenk på hvor deilig det er bare å sitte på en kafe og se på livet mens barna koser seg med is og du nyter en kaffe, tea eller caffe latte.

 

Alt du har lært om reisemålet hjemme, gjør ferien mer givende - bl.a. ved at du trolig vil møte stedet og lokalbefolkning med større interesse og et mer åpent sinn. Det er imidlertid ikke nødvendig å ”få med seg alt”. Forsøk heller å "ta" inn noe av stemningen blant lokalbefolkningen på reisemålet. Å besøke små landsbyer utenfor turistområdene er både hyggelig avveksling og kan gi et innblikk i hvordan lokalbefolkningen lever.

 

Tenk på å bruke ferien til å ”lade opp egne batterier”. Planlegg derfor ikke så mange aktiviteter at dere kommer slitne hjem. På de fleste reisemål finnes det mange flotte steder som det frister å besøke, men det er viktig at dere ikke er for ambisiøse. Ta dere tid til å slappe av og bare nyte livet. Unngå å stresse i ferien, kjenn etter hvor deilig det er å ha god tid. Det setter også barna stor pris på.

 

Det er fornuftig å besøke en turistinformasjon i begynnelsen av ferien. De ansatte der kan gi gode tips, bl.a. om interessante aktiviteter som foregår akkurat når dere er der, steder som passer for barna og restauranter der de serverer god, lokal mat. Andre hyggelige aktiviteter er å besøke lokale markeder og snakke med lokalbefolkningen – om ikke annet så ved hjelp av kroppspråket.

 

Når vår familie er på reisefot synes jeg det er morsomt og trivelig å vandre rundt i matbutikkene, og kjøpe inn mat som er spesielle for stedet og som jeg synes ser spennende ut. Derfor satser vi på å bo i leiligheter, slik at vi kan lage vår egen mat noen kvelder. På slike kvelder synes barna det er hyggelig å ”jobbe” med ferieminnebøkene sine. Oppgavene og spillet i barneguidene Bli med oss til ... passer også godt disse kveldene.
 

Friend Link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
NIKE HYPERVENOM PHELON TF,NIKE INTERNATIONALIST WOMEN CHAUSSURES,NIKE KYRIE 3,NIKELAB AIR ZOOM LWP,NIKE LEBRON 13 NIEDRIG,NIKE LEBRON 14