Forlaget Happy Learning AS
Granveien 15c
1178 Oslo
22 29 68 32

Barnas egne feriebilder

 

Hvis barna ikke har sine egne kameraer er det en god ide å kjøpe engangskameraer til dem. De synes det er skikkelig stas å ta sine egne feriebilder. Det er ingenting å si på entusiasmen, og det er spennende å se hva de velger å ta bilde av.

 

Det kan imidlertid være fornuftig med litt veiledning. Første gang vi kjøpte vanntette engangskameraer til våre barn endte vi opp med 20 bilder fra den første timen i svømmebassenget.

 

Oppmuntre barna til å ta bilder av:

 - Venner de blir kjent med. Sett av plass i en ferieminnebok, der vennene skriver en hilsen og adressen ved siden av der bildet(ene) skal limes inn. Foreslå at du kan ta bildet slik at dine barna også er med på det.
 - Mat som smaker spesielt godt (eller vondt). Det kan være like morsomt å titte tilbake på bildet av verdens ekleste kake, som bildet av den beste isen de noen gang har smakt.

- ”Ting” de synes er interessante eller spennende. Det kan være alt fra fiskene i disken på markedet eller den fine legoutstillingen i lekebutikken.

- Opplevelser, steder og mennesker som betyr noe spesielt for dere, men ikke nødvendigvis for andre. Det kan jo være restauranten som serverte den fantastiske isen (eller ekle kaken for den sakens skyld), svømmebassenget/stranden der de lærte å svømme eller servitøren som alltid gav dere is etter maten.

- Serverdigheter dere besøker. Ved slike tilfeller er det interessant å se hva barna velger å ta bilde av. Det kan være noe helt annet enn hva du selv velger.

- Annet det er vil være hyggelig for dem å tenke tilbake på, f.eks. kattungene som lekte utenfor hotellet.

 

Tenk på at både du og dine barn alltid skal spørre om lov før dere tar bilder av mennesker. Selv om menneskene verden rundt ser forskjellig på det å bli tatt bilde av, (av vilt fremmede) er det aldri feil å spørre. Tenk på hvordan du selv føler deg. Alle vil uansett sette pris på å bli spurt. En ekstra gest er å spørre den du tar bilder av om han/hun vil ha en kopi av bildet. Be om adressen så kan du sende en kopi når du kommer hjem.

 

Kjøp postkort hvis du/dere føler at dere ikke får tatt et godt bilde. En tips er å skrive bakpå kortet hva dere gjorde, så og satte ekstra pris på.  
 
Friend Link:Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Air Max 90,Air Max 95 Sneakers,Adidas Yeezy 350 Boost V2,Yeezy 750 Boost Schuhe,Adidas Zestra
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
Nike Air Max 90 Fireflies,NIKE AIR MAX 90 MID,NIKE AIR MAX 95,NIKE AIR MAX 95 CHAUSSURES,NIKE AIR MAX MOTION LW,NIKE AIR MAX TAILWIND 8