Forlaget Happy Learning AS
Granveien 15c
1178 Oslo
22 29 68 32

Bli med oss til Gran Canaria

Søsknene Andreana og Federico bor i hovedstaden Las Palmas.
I tillegg til å guide rundt i Las Palmas, og vise frem bl.a. huset der Christoffer Columbus bodde, reiser barna rungt og besøker steder over hele øye. De drar på dypvannsfisketur og følger eldgamle stier opp til toppen av monolittfjellet Roque Nublo.

Gran Canaria og de andre Kanariøyene er vulkanøyer - med høye fjell, dype vulkankrater, små innsjøer og frodige daler. På Gran Canaria finnes det til og med en ørken. En gang for veldig lenge siden var dette havbunnen. Så sank vannet og sanden som lå igjen ble til ørken.

Bokens kapitler:
- For veldig lenge siden
- Naturen og dyrene
- Slik lever vi
- Las Palmas
- Guayadequedalen
- Costa Maspalomas
- Arguineguin & Puerto Rico
- Puerto de Mogan
- Galdar & Agaete
- Roque Bentayga & Roque Nublo.

Boken inneholder også spill med oppdrag og spørsmålskort, kart, informative faktaruter, en liten ordbok, kryssord og morsomme oppgaver som tar utgangspunkt i fakta om Kreta.  

Antall sider: 32/36
Utsalgspris: kr 149,-

            

Vil du vite mer?

- Du kan lese en omtale av
boken på dinside.no

- Tips til noen familievennlige
steder på Gran Canaria.

- Gode, generelle reisetips
for barnefamilier

 

Friend Link:Adidas Yeezy 350 Boost V2 Sneakers,Yeezy 750 Boost,Adidas Zestra,Nike AF1 07,Air Force 1 Flyknit Shoes,Nike Air Force 1 Mid 07
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index