Forlaget Happy Learning AS
Granveien 15c
1178 Oslo
22 29 68 32

 

Bli med oss til Tenerife

På Tenerife bor Maria og lillebroren Emilio. Maria som er veldig glad i naturen, forteller både om delfinene som svømmer i havet utenfor øya og den spennende historien om hvordan de sjeldne drageblodtrærne ble til.

Vulkanen Teide er Spanias høyeste fjell. De første menneskene på øya var redde for fjellet og trodde at vulkanutbruddene skyldes en ond ånd som sprutet ut ildmasser.

I boken forteller Maria & Emilio om:
- For veldig lenge siden
- Naturen og dyrene
- Slik lever vi
- Teide Nasjonalpark
- Santa Crux

- Guimar
- Puerto de la Cruz
- Icod de los Vinos
- Playa de las Americas & Los Cristianos
- Los Gigantes.

Boken inneholder også spill med oppdrag og spørsmålskort, kart, informative faktaruter, en liten ordbok, kryssord og morsomme oppgaver som tar utgangspunkt i fakta om Tenerife.

Antall sider: 36
Utsalgspris: kr 149,-

            

Vil du vite mer?

- Du kan lese en omtale av
boken på dinside.no

- Tre familievennlige
besøksmål på Tenerife.

- Gode, generelle reisetips
for barnefamilier

 

 

Friend Link:Air Force 1 07 Schuhe,Air Force 1 Flyknit Schuhe,Nike Air Force 1 Mid 07,Nike Huarache Herren Schuhe,Air Jordan Sky High OG Schuhe,Nike Air Max 1 Ultra SE Schuhe
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST