Forlaget Happy Learning AS
Granveien 15c
1178 Oslo
22 29 68 32

 

 

Mallorca & Menorca    

Få steder har like mange tilrettelagde familieaktiviteter som Mallorca. Her finnes mange flotte badeland, minigolfbaner, fornøyelsesparker, botaniske hager og dyreparker - ikke minst Marineland med egne delfin-, sjøløve- og papegøyeshow og Safari Zoo med mange dyr fra Afrikas savanner.

Det er også mengder av fine besøksmål som viser mer av naturen og hvordan livet øyene er eller har vært.

Her tipser vi om tre slike steder.
Skal dere besøke Palma, så ta en titt på dette kartet, her er familievennlige attraksjoner avmerket.

Ønsker du å vite mer om øyene og flere flotte steder det er verdt å  besøke, kan du lese Bli med oss til Mallorca & Menorca.

 


 Tyrkia

 Det er god grunn til at stedene langs Tyrkias kyst er populære blant
 barnefamilier. Her er det mange fine barnevennlige strender,
 hyggelige mennesker, god mat og rimelig priser.

 Nesten alle turiststedene har badeland, og i Antalya og i Kemer
 finnes også delfinparker. Langs hele kysten kan dere dra på trive-
 lige dagsturer med båt - med stopp for bading og kanskjedykking/
 snorkling og besøk i havgrotter, litt avhengig av hvor man er.

 Tyrkia har dessuten en lang, spennende historie og enkelte
 steder er naturen veldig spesiell. Her kan du lese mer om fire
 interessante steder som passer for hele familien.

 Ønsker du å vite mer om attraktive steder kan du lese boken
 Bli med oss til Tyrkia.

 

Kreta    

Visste du at vår verdensdel har fått sitt navn etter prinsesse Europa. Den greske guden Zeus forelsket seg i henne og tok henne med til Kreta. Mange steder på Kreta har en lang og spennende historie å vise til. Disse stedene blir enda mer interessante å besøke, hvis dere har lært noen historier på forhånd.
I boken Bli med oss til Kreta er det mange gode historier.

På Kreta er det også tradisjonelle familiefornøyelser. Øya har to store badeland (et i nærheten av Chania og et ca. fem kilometer fra Hersonissos, like ved friluftsmuseet Lychnostatis) og flere mindre badeland. På mange av strendene kan dere velge mellom alle slags vannsportsaktiviteter, eller bli med på båtturer. I Rethymno f.eks. har de to sjørøverskip, som dere kan bli med på tur.

Her er noen av stedene som passer for hele familien. Vil du vite mer om Kretas historie; se denne tidslinjen eller les om de viktigste greske gudene og gudinnene.

 

Tenerife    

På Tenerife er det mange fornøyelser som passer for barn og unge. Særlig i nærheten av Playa de las Americas/Los Cristianos og i Puerto de la Cruz. Det finnes flere dyreparker, fine havsbassengområder, flotte strender med massevis av vannaktiviteter, bananplantasjer og et stort badeland. Også andre steder på øya er det mange hyggelige og/eller morsomme steder.
 

Her kan du lese mer om tre av stedene som passer for hele familien:


Ønsker du å vite mer om attraktive steder kan du lese boken
Bli med oss til Tenerife.

 

Teide

Gran Canaria

På Gran Canaria er det mange fornøyelser som er beregnet på barn og unge. Særlig langs sørkysten (og spesielt i området fra Bahia Felix til Puerto Rico). Her finnes det blant annet kilometervis med flotte strender, flere badeparker, temaparker og tivoli. Det finnes imidlertid flere morsomme ting å gjøre andre steder på øya også.  

Her kan du lese mer om tre av stedene som passer for hele familien:

Ønsker du informasjon om flere fine steder kan du lese boken
Bli med oss til Gran Canaria
.

 

Friend Link:Nike Air Huarache Run Ultra chaussures de tennis,Nike Air Jordan Sky High OG Chaussures,Air Max 1 Ultra SE chaussures de tennis,Air Max 2016 Chaussures,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 chaussures de tennis
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index